Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Των Σερραίων «αγανακτισμένων» ανεξάρτητων πολιτών, σήμερα την 13-06-2011 από την πλατεία Ελευθερίας.

Προς
Τους Σερραίους Βουλευτές, κυρίους, Μπόλαρης, Πολατίδης, Κουτμερίδης, Λεονταρίδης, Τζελέπης, Καρυπίδης, κυρία Κόλια.

Κοινοποιούμενη προς: την Βουλή των Ελλήνων


Όπως γνωρίζετε καλύτερα από εμάς, το άμεσα επόμενο διάστημα κατατίθεται για ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα (ξεπουλήματος της χώρας και του λαού της). Αυτό το πρόγραμμα το επιβάλουν οι συνέταιροι - Δανειστές των κομμάτων σας (διότι πρόκειται για τους δανειστές του πολιτικού σας συστήματος διαφθοράς και σπατάλης που υπηρετείται) με σκοπό την αρπαγή κάθε πλούτου της χώρας και του λαού της, με δυσμενής συνέπειες για κάθε κάτοικο αυτής της χώρας.

Επειδή γνωρίζεται πολύ καλά ότι τα μέτρα που θα ψηφισθούν με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημιουργούν στρατιές ανέργων (υπολογίζεται ότι οι άνεργοι στο τέλος του χρόνου θα φτάσουν σχεδόν το 1.000.000), κόψιμο το επίδομα ανεργίας, υγείας, παιδείας, αποδόμηση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους κλπ θα στείλουν χιλιάδες πολίτες κάτω από τα όρια της φτώχιας, που δεν θα μπορούν να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειες τους ούτε θα μπορούν να έχουν πρόσβαση για τα στοιχειώδη τρόφιμα πρώτης ανάγκης.

Επειδή «δεν τα φάγαμε μαζί», ούτε είμαστε εμείς υπεύθυνοι για τα ψέματα που μας λένε διαχρονικά τα πολιτικά κόμματα, υφαρπάζοντας με αυτό τον τρόπο την ψήφο μας.

Επειδή η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος με τόσα σκληρά και απάνθρωπα μέτρα θα αποτελέσει τον κίνδυνο για την σωματική και ψυχική υπόσταση χιλιάδων κατοίκων της χώρας μας που ήδη διαβιώνουν σε απόλυτη φτώχεια από την ψήφιση του μνημονίου.

Επειδή σας καθιστούμε υπεύθυνους για την εθνική, κοινωνική και προσωπική καταστροφή που θα επιφέρει με την δική σας ψήφο, η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Επειδή ως εκπρόσωποι του λαού είστε υποχρεωμένοι να δίνετε λογαριασμό μόνο στον λαό και την συνείδησή σας, καλό είναι να ακούτε και την φωνή των πολιτών και όχι μόνο το τι λέει το κόμμα σας.

Επειδή το άρθρο 120 του Συντάγματος υποχρεωμένοι τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας να υπερασπιστεί το πολίτευμα της χώρας, Ζητούμε: να μην προβείτε στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που διαλύει και ξεπουλάει την χώρα και τους κατοίκους αυτής, αντιθέτως σας ζητούμε την καταψήφιση του.

Σε περίπτωση που ψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, επιφέροντας με αυτόν το τρόπο την ανθρωπιστική καταστροφή των πολιτών της χώρας που δεν φταίνε σε τίποτα, το ξεπούλημα και υποθήκευση της ίδια μας της χώρας, θα πρέπει να αναλάβετε και την ευθύνη των πράξεων σας και σας δηλώνουμε ότι, διατηρούμε εμείς οι Έλληνες πολίτες το δικαίωμα της άμεσης αποζημίωσης για τα δεινά που θα φέρεται με την ψήφο σας τόσο σε μας τους πολίτες όσο και στον τόπο μας.


Η επιλογή δική σας.

Οι Σερραίοι «αγανακτισμένοι» ανεξάρτητοι πολίτες

Μετά από την παμψηφεί απόφαση της λαϊκής συνέλευσης την 13-06-2011 από την πλατεία Ελευθερίας.

Υπεύθυνος επικοινωνίας
Δικηγόρος Σερρών Ιωάννης Γιάντσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου